söndag 23 oktober 2011

Underbar kväll!

Ja, det var det verkligen i går kväll. Vi var ju i Parken med vännerna B och A och två andra par. Det hela började med MusikQuiz, som det var riktigt kul att vara med på. Det gick väl inte jättebra för oss, men vi kom i alla fall inte sist. Vi hade egen mat och dryck med oss och det var mysigt att sitta där och äta, dricka och prata med goda vänner!

21:30 började bandet The Buckaroos att spela och jag blev glatt överraskad! De var jättebra! De spelar rock/blues, en svängig sådan! Stämningen i Parken var hög och dansgolvet fylldes snabbt. Och faktiskt tog MP och jag vår PREMIÄRDANS. Fast vi har varit tillsammans ganska många år nu, har tillfället inte givits till någon dans. Förutom bröllopsvalsen....i ca 2 minuter......

MP, du dansar som en gud!


MP och Tant A i dansens virvlar


I eftermiddag är vännen A och jag bjudna på mat hos ett libanesiskt par. Vi var där för ett par år sedan och det var kul och de bjöd på jättegod mat. Och mycket!! Så vi tror det blir samma sak den här gången. Jag ska i alla fall cykla hem till A vid 15:30-tiden, så att vi kan ha sällskap dit tillsammans.

Inga kommentarer: