torsdag 3 december 2009

Event nr 2!

I går var det dags för Inköpsavdelningens Event. Vi fick ett mail, att vi skulle samlas i receptionen kl 17.00. Sedan skulle vi ta oss därifrån till det "hemliga" ställe, där eventet skulle äga rum. Det skulle ta ca 7 minuter från jobb att ta sig dit, hade det stått i mailet...

Sagt och gjort, kl 17.00 var det ett stort gäng som hade samlats i receptionen, och stod med ytterkläderna på. Alla såg vi fram emot kvällen och alla undrade givetvis var det var.

Efter en liten stund, kom I, som jobbar på Inköpsavdelningen ner, utan ytterkläder och log stort. Jaha, sa hon. Då kan vi börja gå upp till 7:e våningen. Alla bara gapade. Vad då? Skulle vi inte iväg? I skakade på huvudet och började gå upp mot 7:e våningen, där vi har vår matsal och våra konferens- och utbildningslokaler.

Väl uppe (kan lova att benen skakade rejält), blev vi lotsade till den stora utbildningssalen. precis utanför blev vi bjudna på välkommst-drink. Sen fick vi gå in och alla hade först fått ta en nummerlapp, som skulle visa vilket bord vi skulle sitta vid.

Kvällens tema var QUIZ. Så vi tillbringade tre-fyra timmar med blandade tävlingar, allt från att namnge 10 olika filmer som Steven Spielberg regisserat efter 1985!.. till att tävla i Jeopardy.

Mellan de olika tävlingarna, bjöds det på vin, öl, pastasallad, bönsallad, marinerad fläskfilé och kycklingfilé. Till detta serverades jättegott olivbröd med pestosås och vitlökssås. Behöver jag säga att vi var supernöjda när kvällen var slut?

Nästa Event kommer att ske i februari och då är det ekonomiavdelningen, som ska hålla i det hela. Ska bli spännande att se vad de kommer att bjuda på.....

Inga kommentarer: