söndag 14 augusti 2011

Nu är första

semesterveckan slut. Det känns konstigt mendet är skönt att veta att man har två veckor kvar. Det som känns mest vemodigt är att solen lyser med sin frånvaro. Helt plötsligt känns det som om hösten är här.... Blir lite ledsen över det, men vädret kan vi inte påverka. Och tur är väl det egentligen.

Här kommer den vanliga "helg-sammanställningen":

Fredag, gjorde vi inte så mycket. Vi var ganska så trötta efter Stockholmsresan och regnet bara strilade ner hela dagen. Så det blev en ganska lugn dag med lite bokläsande och tv:tittande.

I går lördag var vi hundvakt åt Chiefen. Och det var jättemysigt! Han är världens goaste lilla valp. Min mamma var också och hälsade på och när regnet bestämde sig för att äntligen ta en liten paus, åkte vi till Albäck och gick en runda med hundarna. Blött, blött, blött.

M och R dök upp vid halv sex-tiden och vi bestämde oss för att äta tillsammans och det blev snabbmat från Huses. Gott! Vid halv tolv-tiden gick M och R hem med Chiefen och vi satt uppe ens stund till framför tv:n och sen kallad sängen.

Idag söndag, tog vi det lugnt på förmiddagen. Det blev en långfrukost efter Eylas morgonrunda. Men sen på eftermiddagen åkte vi till Malmö. Min dotter och sons gamla dagmammas son (hm, det lät konstigt..) hade sin första konstutställning, " Ett hjärta för alla". Vilka underbara tavlor! Vill ni se hur de såg ut, så gåin på min dotters blogg och titta på dem där:

http://annacato.blogg.se/


Ni kan ochså läsa om Christoffer på den här länken:
http://www.skanskan.se/article/20110812/PERSONLIGT/708129979

Nu blir det lite TV:tittande igen, förmodligen något inspelat sen tidigare.

Inga kommentarer: